Welke camping met een 5-sterren stacaravan in Argeles sur Mer kiezen?

De feestdagen zijn een leuke tijd om van het dagelijkse leven af ​​te stappen en dierbaren te ontmoeten. In het hart van de Pyrénées-Orientales is de badplaats Argelès-sur-Mer de perfecte bestemming om in de zomer onder de mediterrane zon te verblijven. Het is 23 km van Perpignan en 27 km van de Spaanse grens. Argelès is een charmant kustplaatsje dat langs de Côte Vermeille loopt in een weelderige natuurlijke omgeving. Om tijdens uw vakantie in uw comfortzone te blijven, is de 5-sterren stacaravan Argeles sur Mer de accommodatie die geschikt is voor uw vakantie. Zo profiteert u van de voorzieningen van een echt huis, in een rustige en vredige groene omgeving, bevorderlijk voor ontspanning.

Huur een charmante 5-sterren stacaravan op camping Bois Fleuri in Argelès sur mer

Als onderdeel van een mediterrane vakantie in het zuiden van Frankrijk, ligt camping Le Bois Fleuri in een prachtig bosrijk park in de badplaats Argelès, aan de voet van het Albères-massief. Dit woonpark heeft vijf sterren en is daarmee een van de beste campings in de regio. Voor het huren van een stacaravan in Argeles sur Mer staat een breed scala aan accommodaties tot uw beschikking, waaronder de stacaravan die verkrijgbaar is in verschillende modellen, met verschillende capaciteiten, afhankelijk van het aantal gasten dat het pand zal bezetten. De charmante stacaravansuite combineert moderniteit en harmonie, een eigentijdse habitat die opgaat in de natuurlijke inrichting van de plaats. Met het Charme + suite-model biedt het plaats aan maximaal 8 personen in een ruime accommodatie, volledig uitgerust met moderne meubels. In de categorie charmante accommodatie op camping Le Bois Fleuri bieden de chalets ook een landelijke omgeving die trouw blijft aan de geest van de camping, met het comfort van de stacaravan als u kiest voor de 5-sterren stacaravan Argeles sur Mer en het gemak van een klein huis. Dan heb je de bungalow, een zeer vriendelijke natuurlijke habitat. Voor mensen met beperkte mobiliteit zijn er aangepaste stacaravans ingericht, namelijk de Comfort Life Stacaravan met een maximale capaciteit van 4 personen. Iedereen vindt er zijn kleine hoekje van het paradijs in alle rust, dicht bij de infrastructuur.

Boek een 5-sterren PBM-stacaravan op camping Les Galets in Argelès

Les Galets is een zeer vriendelijk campingdorp met een gastvrij en attent team dat u vanaf het moment van aankomst zeker zal overtuigen. Het biedt 5-sterren Argeles sur Mer PMR verhuur van stacaravans, dat wil zeggen toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. Zo kunnen gehandicapten in een rolstoel gemakkelijk toegang krijgen tot de accommodatie op de site. De nette vegetatie versterkt de natuurlijke sfeer in de aangename omgeving nog meer. Met het Premium-assortiment heb je 3 slaapkamers, een keuken met koelkast, vriezer, magnetron en koffiezetapparaat, twee badkamers, waarvan één aan de eenpersoonskamer met douche en wastafel. Wat betreft de gezellige stacaravan Argeles sur Mer voor 2 tot 4 personen, een woonkamer met een slaapbank maakt het verschil met het vorige model. Hetzelfde geldt voor de comfortabele stacaravan met 2 slaapkamers en een extra bed in de woonkamer dat kan worden omgebouwd tot 120 cm. Voor het standaard en klassieke assortiment heb je een eenvoudige en voordelige accommodatie, ideaal voor gezinnen met kinderen. Dan is er de familiestacaravan met 3 slaapkamers voor grote gezinnen en stammen met tuinmeubelen. Opgemerkt moet worden dat al deze accommodaties zijn uitgerust met een terras om te ontspannen in de koelte op het buitenmeubilair.

Verhuur van luxe stacaravans 5 sterren op camping Argelès La Sirène

De 5-sterrencamping La Sirène is een prestigieus etablissement dat u buitengewone vakanties biedt dankzij de verschillende faciliteiten die speciaal zijn ontworpen om vakantiegangers te vermaken. Onder de beschikbare huuraccommodaties is de verhuur van een stacaravan met 5 sterren in Argeles sur Mer een optie die zich aan u presenteert. Met de luxe comfortassortimenten biedt het campingdorp u de mogelijkheid om te verblijven in moderne huisjes met een modern interieur, herkenbaar aan hun eigentijdse meubels. De sirene 2 - 2 slaapkamers is de kleinste van hun leefgebied, met een keuken in Amerikaanse stijl, maar biedt desondanks optimaal comfort aan de bewoners. Wat betreft het chalet, een rustieke en nette inrichting met een terras, stelt u in staat optimaal te profiteren van het buitenleven. In het hart van de weelderige vegetatie van het park, vormen de chalets een eiland apart van de stacaravan Argeles sur Mer La Sirène. Dit is een voetgangersgebied, waarvoor u uw voertuig in de buurt op een privéparkeerplaats moet achterlaten.

Les dernières publications "zeebootsportvissersterheijde.nl"

zeebootsportvissersterheijde.nl