Ardèche kloof en Pont d'Arc: deze plaatsen rijmen met kamperen

Beleef een onvergetelijke ervaring op Camping Ardeche te midden van natuurlijke wonderen, de Gorges de l'Ardèche en Pont d'Arc door te ontschepen op Camping Ardèche. Dit 4-sterrenhotel met een groot waterpark in de Ardèche is een plek bij uitstek voor een adembenemende vakantie met familie, vrienden of geliefden.

De kloven van de Ardèche en de Pont d'Arc

De geschiedenis van de Gorges de l'Ardèche en Pont d'Arc begon vele jaren geleden tussen land en zee, op 5 km van Vallon Pont d'Arc, bij de ingang van de Gorges de l'Ardèche Le Pont d'Arc is een spectaculair monument in de Ardèche. De unieke 60 meter hoge minerale boog die de Ardèche overspant, is het startpunt voor de beroemde Gorges de l'Ardèche. Dit is het essentiële fotopunt dat u niet mag missen.

De kloven van de Ardèche en de Pont d'Arc zijn inderdaad geclassificeerd als natuurreservaat of geklasseerd gebied. Dit zijn plaatsen die worden erkend als een plaats van prehistorie en toerisme. Als u een tour kiest, wordt u betoverd door de buitengewone flora en fauna en door de schilderachtige landschappen die uniek zijn in de wereld. Wandelaars en natuurliefhebbers zullen hier hun geluk vinden. Olympische kampioenen, wereldkampioenen, topatleten, maar ook incidentele paddlers vinden een ongekende speeltuin in de prestigieuze omgeving van de Gorges de Ardèche en de brug zoals gewoonlijk.

De camping Ardèche met zijn grote waterpark in Ardèche, te midden van al deze natuurlijke wonderen, is absoluut het ideale startpunt voor u.

Presentatie van de camping

In het dorp Largentière in Ardèche, vindt u camping Ardèche. Het is gelegen aan de rivier La Ligne, in de bergen, in een natuurpark, in het bos en met directe toegang tot het strand.

De camping beslaat 7 hectare en heeft 233 plaatsen, waarvan 131 worden verhuurd in stacaravans en chalets met veel kamers naar keuze. Ze bieden u uitzonderlijk comfort en functionaliteit. U kunt ook prachtige accommodatie vinden met een geschikt zwembad als u een luxe vakantie wilt doorbrengen. Traditionele kampeerliefhebbers vinden plaatsen voor campers, caravans en tenten.

Activiteiten en entertainment

Alles is voorbereid op deze camping Ardeche met een groot waterpark in de Ardèche. U zult blij zijn om het enorme waterpark te ontdekken. Een enorm wellness-centrum is beschikbaar voor uw ontspanning direct naast dit park. U kunt ook de zoetwaterrivier naast de deur gebruiken om te ontspannen, zwemmen en genieten van de vele watersporten op het terrein.

Veel andere sportieve activiteiten worden daar aangeboden tijdens uw verblijf, hetzij in het bos of op het terrein. Er zijn ook verschillende andere services beschikbaar, zoals: 2 restaurants, een kleine supermarkt / supermarkt, een bar, een wasserette, huur van apparatuur en nog veel meer. Diensten zoals speelplaatsen en een kinderclub, dag en nacht entertainment, dans en avondentertainment zijn ook beschikbaar.

Verhuur van stacaravans op 4-sterren camping L’Idéal in Annecy

De 4-sterren camping L’Idéal ligt aan de oevers van het meer van Annecy. Het is de ideale plek om te genieten van een ontspannende vakantie en ontdekkingen te doen, want de camping ligt in een ongerepte natuurlijke omgeving en kijkt uit op een uitzonderlijk panorama. U kunt er tijdens uw verblijf een stacaravan huren en profiteren van de diensten en activiteiten die ter plaatse worden aangeboden. Op 4-sterren camping L’Idéal bent u verzekerd van een onvergetelijke (stacaravan te huur aan het meer van Annecy) [...]

Ongewoon verblijf in Auvergne

De Auvergne is een intrigerende en mysterieuze bestemming. Beschermd door vulkanen en bergen, verbergt het vele te ontdekken schatten. Je kunt de klassieke routes volgen om het te leren kennen of ervoor kiezen om het buiten de gebaande paden te ontdekken en een ongewoon verblijf door te brengen in dit land van vulkanen.Enkele ongebruikelijke ontdekkingen die u tijdens uw verblijf kunt doenOntdek tijdens uw verblijf in de Auvergne, indien mogelijk:Street Art City : Als u van kunst houdt, zult u (Auvergne camping) [...]

Op vakantie naar Anduze

Als vakantiebestemming spreekt Anduze zowel liefhebbers van kunst en geschiedenis als natuurliefhebbers aan. Als dit pittoreske stadje Gard in feite populair is vanwege zijn opmerkelijke architecturale erfgoed, heeft het ook het voordeel dat het zich aan de poorten van de Cevennen en zijn grote natuurlijke ruimtes en de Gardon-vallei bevindt. Het volstaat te zeggen dat het in het hart van een prachtige natuurlijke omgeving ligt. Het is dus essentieel om groene vakanties en ontdekkingen in de (camping Anduze) [...]

Les dernières publications "zeebootsportvissersterheijde.nl"

zeebootsportvissersterheijde.nl