Camping Vercors

The Vercors

De Vercors is een natuurpark tussen de departementen Isère en Drôme in de regio Rhône-Alpes en omvat het Vercors-gebergte met een hoogte tussen 1000 en 2300 meter boven de zeespiegel. Er is geen camping in het natuurpark van Vercors omdat het een beschermd gebied is. Campings bevinden zich in de buurt van Park. Er zijn 15 campings - 10 km van het park in het hart van het Vercors-massief. Het gebied dat de meeste camping Vercors en de stad Die concentreert.

U kunt verblijven op de prachtige campings van het Vercors Park, zoals de camping Vercors Le Soleil Fruité, 4 sterren, de camping Riou Merle, 3 sterren of de camping Lake Blue, allemaal met een kwaliteitsvol watergebied en toegang tot een rivier. Hiermee kunt u recreatieve wateractiviteiten oefenen.

U vindt een groot aantal campings in de Vercors, van de kleine camping op hoogte tot de grootste camping Vercors met zwembad en stacaravans.

Geniet van vele sportieve activiteiten in het regionale park Vercors, zoals wandelen, klimmen, speleologie en canyoning in het voorjaar en de zomer. Geniet tijdens het winterseizoen van de sneeuw en de grote hoogte om langlaufen en skiën te beoefenen in bijna 11 skigebieden verspreid over het grondgebied van het Vercors Park.

Alle praktische informatie over het Vercors Park is te vinden op de officiële website van het park.

De Heritage

Een veelheid aan culturele en erfgoedlocaties om te bezoeken biedt u in de Vercors. De belangrijkste zijn het verzetsmuseum, het prehistorische museum, het klooster van de Karmelieten, het kasteel van Sassenage en ten slotte het pittoreske dorpje Saint Michel waarvan de deuren worden beschouwd als een van de mooiste dorpen van Frankrijk. Een van de meest adembenemende natuurlijke locaties zijn de grotten van Choranche, Luire garandeert u een zeldzaam en magisch landschap.

Om uw verblijf in de Vercors te animeren, biedt een aantal evenementen en festivals die u niet mag missen. Laten we beginnen met het internationale festival van berg- en avonturenfilm, evenals mountainbiken, fietsen door de mooiste hoeken van het regionale natuurpark van de vercors. Voor kinderen wordt elk jaar een super vogelverschrikkerwedstrijd georganiseerd.

Verhuur van stacaravans op 4-sterren camping L’Idéal in Annecy

De 4-sterren camping L’Idéal ligt aan de oevers van het meer van Annecy. Het is de ideale plek om te genieten van een ontspannende vakantie en ontdekkingen te doen, want de camping ligt in een ongerepte natuurlijke omgeving en kijkt uit op een uitzonderlijk panorama. U kunt er tijdens uw verblijf een stacaravan huren en profiteren van de diensten en activiteiten die ter plaatse worden aangeboden. Op 4-sterren camping L’Idéal bent u verzekerd van een onvergetelijke (stacaravan te huur aan het meer van Annecy) [...]

Ongewoon verblijf in Auvergne

De Auvergne is een intrigerende en mysterieuze bestemming. Beschermd door vulkanen en bergen, verbergt het vele te ontdekken schatten. Je kunt de klassieke routes volgen om het te leren kennen of ervoor kiezen om het buiten de gebaande paden te ontdekken en een ongewoon verblijf door te brengen in dit land van vulkanen.Enkele ongebruikelijke ontdekkingen die u tijdens uw verblijf kunt doenOntdek tijdens uw verblijf in de Auvergne, indien mogelijk:Street Art City : Als u van kunst houdt, zult u (Auvergne camping) [...]

Op vakantie naar Anduze

Als vakantiebestemming spreekt Anduze zowel liefhebbers van kunst en geschiedenis als natuurliefhebbers aan. Als dit pittoreske stadje Gard in feite populair is vanwege zijn opmerkelijke architecturale erfgoed, heeft het ook het voordeel dat het zich aan de poorten van de Cevennen en zijn grote natuurlijke ruimtes en de Gardon-vallei bevindt. Het volstaat te zeggen dat het in het hart van een prachtige natuurlijke omgeving ligt. Het is dus essentieel om groene vakanties en ontdekkingen in de (camping Anduze) [...]

Les dernières publications "zeebootsportvissersterheijde.nl"

zeebootsportvissersterheijde.nl